Heimegutar ute på mandag

For dei som ikkje har fått det med seg: Filmen “Heimegutar” fyl Side Brok på innsida i løpet av 6 år, gjennom opp- og nedturar, frå det store gjennombrotet til dei vender tilbake med ny plate i 2009 og er eit portrett av eit unikt hip-hop univers med fjell, fjord, råning, sprit, humor og ironi, men også ekte vennskap og kjærleik til orda og musikken.

DVD-utgåva er i butikkane på mandag den 18. oktober, og her kan du sjå unike scener som ikkje er med i filmen: høyr meir om bakgrunnen og inspirasjonskjeldene til frontfigur og tekstforfattar Runar Gudnason, sjå unike konsertopptak med alter-egoet Sirkel Sag i kjent stil med cowboyhatt, skinnvest og bar overkropp, og nyt strandlivet med Skatebård. Til og med mormor Borghild Lødemel er med og klarnar opp i slektskapet med Ivar Aasen ein gong for alle. Sist men ikkje minst må nemnast legendariske opptak av råning i Ørsta. Det har aldri før lukta så sterkt svidd gummi av ein tv-skjerm, det kan lovast.

Heimegutar har nasjonal distribusjon gjennom distributøren Ess Engros AS og blir å få tak i på alt frå bensinstasjonar til Platekompaniet.

heimegutar-front-cover.jpg

1 thought on “Heimegutar ute på mandag”

Comments are closed.