To ting

1. Sjef R er på veg ut av skapet som folkemusikar. I lag med Benedicte Maurseth (kveding og hardingfele), Gabriel Fliflet (trekkspel) og Snorre Bjerck (trommer og sampling) har han laga konserten ”Geirr-Olav”, som er eit skeivt blikk på diktaren Olav H. Hauge og komponisten Geirr Tveitt. Rap og kveding, fele og beats, tøys og alvor!

Konserten vert spelt fyrste gong i Aasentunet i Hovdebygda på komande onsdag (30. april) i samband med opninga av den nye utescena. I løpet av sommaren og hausten vert det òg konsertar på Hardingtonar i Norheimsund (22. juni), Poesifestivalen i Ulvik (20. september), samt konsertar i Bergen (22. september) og Oslo (27. november). Meir om dette etterkvart.

2. Den voldsomt produktive og talentfulle hip-hopprodusenten Soul Theory har nettopp gitt ut ein ny mixtape med norske, svenske og amerikanske rapparar (Smif N Wessun, Craig G, Ken Ring, A-Lee og mange fleire). Og på CDen finns òg eit bonusspor med Thorstein Hyl som heiter ”La ver”. Mixtapen kan lastast ned gratis frå kingsize.no (men du skal vere oppretta som brukar av Kingsize Community).

Soul Theory har jobba med Thorstein før, då han leverte beatet til ”Spreng Amfi”, og han har òg eit par beats på den komande Side Brok-skiva. Meir om han her.

1 thought on “To ting”

  1. Pingback: Side Brok » Blog Archive » To konsertar i Oslo denne veka

Comments are closed.